Open dag was een SUCCES

Met een grote glimlach kijken wij terug op onze opendagen. Deze hebben plaatsgevonden op 22 en 23 februari. Tijdens dit evenement is er verteld wat Slangen Touringcars allemaal te bieden heeft voor de geïnteresseerde sollicitanten. Professioneel busvervoer op maat met grote diversiteit aan opdrachten zoals meerdaagse reizen voor (internationale) touroperators, dagtochten, (meerdaagse) schoolreizen, treinstremming, transfers, evenementenvervoer, internationale lijndiensten en dagelijks groepsvervoer.

Er zijn verschillende chauffeurs aan het woord geweest tijdens de open dag. Om een indruk te krijgen van de  was er ook een touringcar aanwezig. Er werd informatie verteld over de faciliteiten en veiligheid opties van de bus. Ook zijn er een aantal proefritten gemaakt samen met de chauffeurs. We hebben enthousiasten sollicitanten mogen ontvangen en hopelijk kunnen wij deze potentiële toekomstige chauffeurs binnenkort verwelkomen.

De vacature staat nog steeds open. Ben je representatief, heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je flexibel en servicegericht ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk de vacature op indeed.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Bjorn Heijltjes 045 546 6667

Bekijk de vacature voor touringcarchauffeur / ZZP chauffeur hier:
https://www.slangentouringcars.nl/vacatures

Touringcar huren?

Wilt u een touringcar huren voor een meerdaagse reis of een dagtocht voor uw vereniging, school, bedrijf of gezelschap? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

 
Offerte aanvragen