Touringcar huren?

Wilt u een touringcar huren voor een meerdaagse reis of een dagtocht voor uw vereniging, school, bedrijf of gezelschap? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Persbericht

Touringcarbedrijf Ed Slangen en Zonen investeert in nieuwe touringcars.

Met het oog op de toekomst en door de explosieve groei investeren touringcarbedrijf Ed Slangen & Zonen en touroperator Slangen Reizen één miljoen euro in nieuwe touringcars.

Nadat Slangen Reizen wegens explosieve groei in november 2014 is verhuisd naar een nieuw kantoor op bedrijventerrein Avantis te Heerlen, werd het nu tijd voor uitbreiding van het wagenpark van het touringcarbedrijf. Het betreft een investering van 3 touringcars welke deze maand geleverd worden.  De touringcars zijn voorzien van zuinige en milieuvriendelijke Euro6 motoren. Hiermee wordt rekening gehouden met het milieu en de veiligheid van de reizigers. Deze touringcars zijn een mooie aanvulling op het bestaande wagenpark.  

De aankopen vloeien voort uit de vraag van de markt en hiermee groeit de diversiteit aan verschillende types touringcars. Hiermee kan Slangen voldoen aan de wensen van de reizigers en opdrachtgevers. Jaarlijks vervoert het bedrijf ontzettend veel reizigers uit Nederland en België naar diverse bestemmingen binnen Europa.

Touringcarbedrijf Ed Slangen en zonen
Het touringcarbedrijf bestaat reeds meer dan 40 jaar en is voorzien van een uitgebreid wagenpark met comfortabele touringcars en goed opgeleide chauffeurs. Het bedrijf biedt professioneel vervoer op maat door heel Europa. Van schoolvervoer naar een populair pretpark tot een meerdaagse reis naar bijvoorbeeld Milaan.  Het is mogelijk om een touringcar te huren voor korte transfers, dagtochten, meerdaagse reizen, zakelijk vervoer, VIP vervoer, evenementenvervoer en leerlingen vervoer.

Slangen Reizen
Slangen Reizen is een jonge en dynamische touroperator en is gespecialiseerd in busreizen naar diverse bestemmingen. De doelgroep is erg breed en is afkomstig uit Nederland en België.  In de toekomst zal Slangen Reizen de doelgroep en het productaanbod verder uitbreiden om aan de vraag te blijven voldoen. In samenwerking met touringcarbedrijf Ed Slangen en zonen bezorgen zij hun reizigers een aangename reis met comfortabele touringcars en goed opgeleide chauffeurs.