Touringcar huren?

Wilt u een touringcar huren voor een meerdaagse reis of een dagtocht voor uw vereniging, school, bedrijf of gezelschap? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

MOGELIJKHEDEN

Al ruim 50 jaar bieden wij persoonsvervoer aan en zijn wij uitgegroeid tot een van de beste touringcarbedrijven van Nederland. Slangen Touringcars is toonaangevend als het gaat om professioneel groepsvervoer op maat door heel Europa. Onze reizen zijn zeer gevarieerd. Wij kunnen gedetailleerd, en met diverse budgetten, invulling geven aan uw eigen ideeën.

Door het uitgebreid wagenpark met comfortabele touringcars kunt u voor al uw vervoer bij ons terecht. U kunt een touringcar huren voor schoolreizen, dagtochten, meerdaagse reizen, groepsreizen, festival en evenementen vervoer, stremmingsdiensten, zakelijk vervoer en nog veel meer.  

Neem gerust contact met ons op en dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden. Uw wensen staan voorop en voor een goede prijs/kwaliteit verhouding zit u dan ook goed bij ons.

 

Schoolvervoer

Elk jaar kijken zowel de leerlingen als de docenten weer uit naar het jaarlijkse schoolreisje. Voor de organisator komt er veel bij kijken, om het uitje van het jaar, te organiseren. Slangen Touringcars werkt nauw samen met de organisator om zoveel mogelijk te helpen, zodat het een veilige en geslaagde dag wordt. Vanuit het zuiden kunnen wij gemakkelijk overal naartoe rijden.

Stremmingsdiensten

Bij het uitvallen van het openbaar vervoer kunt u op de diensten van Slangen Touringcars rekenen. Regelmatig ondersteunen wij het openbaar vervoer in verschillende regio’s in Nederland. Zo zetten wij onze touringcars in bij geplande en ongeplande werkzaamheden en ongelukken bij het spoor. Daarnaast ondersteunen wij bij de lijndiensten in de piekperiodes.

Evenementenvervoer

Voor luxe vervoer van deelnemers tot pendelvervoer bij grote tot zeer grote evenementen. Wij denken mee bij de organisatie en vervoersplanning, efficiënte indelingen, doordachte en inzetschema’s. Speciaal voor evenementen beschikt Slangen Touringcars over hoge capaciteitsvoertuigen: touringcars met makkelijke in- en uitstap mogelijkheden, microfoon en usb opladers.

Groepsvervoer

Gaat u met een groep op pad? Dan heeft Slangen Touringcars de geschikt touringcar beschikbaar. Zowel voor een gezellig bedrijfsuitje, familie-uitje, bruiloftsgasten of een dagje weg met de sportvereniging, wij kunnen het voor u regelen! Wij brengen de groep naar elke willekeurige bestemming in Nederland of het buitenland. Slangen Touringcars is gespecialiseerd in het voordelig vervoeren van groepen.

Zakelijk vervoer

Slangen Touringcars heeft een stijlvol wagenpark en is uitermate geschikt voor de zakelijke reiziger. Of u nu kiest voor klein of groot gezelfschap, wij bieden professionele ondersteuning bij het organiseren van het vervoer van alle soorten groepen. Wanneer u een congres, conferentie, symposia of seminar organiseert of als hotel verantwoordelijk bent voor de deelnemers dan is het belangrijk dat het vervoer voor uw gasten goed geregeld is

Bedrijfsuitje

Is het weer de hoogste tijd om het jaarlijkse bedrijfsuitje te regelen? Bij Slangen Touringcars kunt u altijd een touringcar huren die bij u past. Door ons uitgebreide wagenpark met luxe touringcars en dubbeldekkers hebben wij altijd het geschikte vervoer voor uw uitje. De gezelligheid begint al in de bus dat weten onze touringcarchauffeurs maar al te goed. We zullen ons uiterste best doen om aan uw wensen tegemoet te komen.