Touringcar huren?

Wilt u een touringcar huren voor een meerdaagse reis of een dagtocht voor uw vereniging, school, bedrijf of gezelschap? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

MEERDAAGSE REIZEN

Ook voor meerdaagse reizen kunt u bij ons terecht, met onze nieuwe en milieuvriendelijke touringcars verzorgen wij reizen door heel Europa.

Wij bieden veel mogelijkheden voor meerdaagse reizen, zo kunt u bij ons alleen de bus met ervaren chauffeur huren tot een compleet verzorgde reis boeken naar uw eigen wensen.

 

Schoolvervoer

Elk jaar kijken zowel de leerlingen als de docenten weer uit naar het jaarlijkse schoolreisje. Voor de organisator komt er veel bij kijken, om het uitje van het jaar, te organiseren. Slangen Touringcars werkt nauw samen met de organisator om zoveel mogelijk te helpen, zodat het een veilige en geslaagde dag wordt. Vanuit het zuiden kunnen wij gemakkelijk overal naartoe rijden.

Stremmingsdiensten

Bij het uitvallen van het openbaar vervoer kunt u op de diensten van Slangen Touringcars rekenen. Regelmatig ondersteunen wij het openbaar vervoer in verschillende regio’s in Nederland. Zo zetten wij onze touringcars in bij geplande en ongeplande werkzaamheden en ongelukken bij het spoor. Daarnaast ondersteunen wij bij de lijndiensten in de piekperiodes.

Evenementenvervoer

Voor luxe vervoer van deelnemers tot pendelvervoer bij grote tot zeer grote evenementen. Wij denken mee bij de organisatie en vervoersplanning, efficiënte indelingen, doordachte en inzetschema’s. Speciaal voor evenementen beschikt Slangen Touringcars over hoge capaciteitsvoertuigen: touringcars met makkelijke in- en uitstap mogelijkheden, microfoon en usb opladers.

Groepsvervoer

Gaat u met een groep op pad? Dan heeft Slangen Touringcars de geschikt touringcar beschikbaar. Zowel voor een gezellig bedrijfsuitje, familie-uitje, bruiloftsgasten of een dagje weg met de sportvereniging, wij kunnen het voor u regelen! Wij brengen de groep naar elke willekeurige bestemming in Nederland of het buitenland. Slangen Touringcars is gespecialiseerd in het voordelig vervoeren van groepen.

Zakelijk vervoer

Slangen Touringcars heeft een stijlvol wagenpark en is uitermate geschikt voor de zakelijke reiziger. Of u nu kiest voor klein of groot gezelfschap, wij bieden professionele ondersteuning bij het organiseren van het vervoer van alle soorten groepen. Wanneer u een congres, conferentie, symposia of seminar organiseert of als hotel verantwoordelijk bent voor de deelnemers dan is het belangrijk dat het vervoer voor uw gasten goed geregeld is

Bedrijfsuitje

Is het weer de hoogste tijd om het jaarlijkse bedrijfsuitje te regelen? Bij Slangen Touringcars kunt u altijd een touringcar huren die bij u past. Door ons uitgebreide wagenpark met luxe touringcars en dubbeldekkers hebben wij altijd het geschikte vervoer voor uw uitje. De gezelligheid begint al in de bus dat weten onze touringcarchauffeurs maar al te goed. We zullen ons uiterste best doen om aan uw wensen tegemoet te komen.