Touringcar huren?

Wilt u een touringcar huren voor een meerdaagse reis of een dagtocht voor uw vereniging, school, bedrijf of gezelschap? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Meerdaagse reizen

Ook voor meerdaagse reizen kunt u bij ons terecht, met onze nieuwe en milieuvriendelijke touringcars verzorgen wij reizen door heel Europa.

Wij bieden veel mogelijkheden voor meerdaagse reizen, zo kunt u bij ons alleen de bus met ervaren chauffeur huren tot een compleet verzorgde reis boeken naar uw eigen wensen.

 

Schoolvervoer

Al jaren verzorgen wij professioneel vervoer op maat voor diverse scholen. Van een schoolreisje naar een pretpark tot een (internationale) meerdaagse reis.

Meerdaagse reizen

Door de jarenlange ervaring en samenwerking met touroperator Slangen Reizen, hotels en bezienswaardigheden kunnen wij geheel verzorgde meerdaagse reizen op maat aanbieden. Een lang weekend naar Londen of 5 dagen naar Milaan? Het is allemaal mogelijk door onze professionaliteit, kennis en contacten in de reisbranche. Wij regelen uw reis van vervoer, accommodatie tot de excursies. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Evenementenvervoer

Heeft u vervoer nodig naar een congres, beurs, festival of een feestavond? Wij zijn hierin gespecialiseerd en vervoeren u graag veilig en comfortabel naar en van uw bestemming.

Dagtochten

Wilt u met een groep of vereniging een gezellig dagje uit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij willen graag zorgdragen voor uw vervoer zodat u veilig en comfortabel aankomt op de bestemming.

U kunt bij ons een bus huren voor dagtochten naar veel leuke bezienswaardigheden in Nederland, maar ook naar het buitenland. Van een dagje naar een museum, tot aan een interessante stedentrip. Kies voor Slangen Touringcars als uw vervoerder en het enige wat u nog hoeft te doen, is in te stappen en te genieten van een gezellige dag.

Onze touringcars zijn allemaal nieuw, voldoen aan de hoogste milieunorm&veiligheidseisen van dit moment en zijn voorzien van alle luxe.